Kooknis vergroten

Wij wilden graag van een duo keramische kookplaat naar een 90cm inductiekookplaat. De twee bestaande nissen van ieder 25x50cm moesten worden vergroot naar 86x50cm. Len werkt secuur een echte vakman. Heeft voor ons de kookplaat aangesloten en gelijk gezorgd dat de gaskraan kon worden afgedopt. Goede service en een prettig persoon om in je huis te laten werken. Aanbevelingswaardig!

Overall Score:
5
Kooknis vergroten

Omdat wij Overgingen van koken op gas naar koken op inductie moest de nis voor de inductiekookplaat worden vergroot. In de verre omgeving was niemand te vinden die dit wilde, kon of durfde te doen. Vervolgens Len benaderd. Hij is gekomen en heeft perfect werk geleverd. Geen rommel geen stof niets. Chapeau. Als je een dergelijke klus hebt kan ik Len van harte aanbevelen.

Overall Score:
5
Aanrechtblad verzagen voor plaatsen fornuis

In ons nieuwe huis was de keuken helemaal naar onze smaak, op 1 ding na: we wilden erg graag een inductiefornuis. Hoe pak je zoiets aam? Wie durft het aan in het aanrechtblad te zagen zodat het fornuis er tussen kan? Na veel speuren op internet en telefoontjes plegen kwamen we uit bij Len. Hij heeft deze klus deskundig en met veel geduld geklaard. Hij stopt pas als hij 100 % tevreden is. Hij vindt het geen enkel probleem een stapje harder te lopen indien nodig. Top gedaan Len, dank!

Overall Score:
5
Kooknis vergroten en aansluiten inductiekookplaat

Len heeft ons zeer vakkundig geholpen. Alle vragen werden snel beantwoord en we hebben goede afspraken gemaakt. Wat opviel is dat Len heel netjes werkt. Weinig rommel en stof. Niets is teveel.

Overall Score:
5
Van gaskoken naar inductiekoken.

We waren al langer aan het denken om over te gaan naar inductiekoken en hebben nu een nieuwe inductiekookplaat gekocht. Onze afzuigkap is 90 cm breed en we hebben een 80 cm brede inductiekookplaat van het merk Siemens gekocht. Maar toen begon het pas, wie zaagt het gat groter in een 4 cm dik granieten blad? We hebben diverse mensen gevraagd maar niemand wist wie dit karwij aandurfde. Via Google kwamen we bij toeval www.kookplaat.info tegen. We hebben contact gezocht en kregen info van ene Len. Hij gaf aan dat hij de klus wel kon klaren en voor de zekerheid is hij ook nog verzekert tegen breukschade. wij zeiden dat wij in Midden Limburg wonen maar dat was geen probleem voor hem, vrijdag 17-08 om 09.00 uur stond de afspraak. Mooi op tijd was hij die vrijdag bij ons (ondanks 173 km rijden). Hij heeft eerst de elektriciteit aangelegd en begon daarna met het aftekenen van de nieuwe nismaat, wel graag even nakijken zei hij tegen mij om fouten te voorkomen. Hierna begon hij te zagen en en ong. 45 minuten was het gat klaar. Nu nog de kookplaat plaatsen en aansluiten en klaar. Even een pannetje water om te testen en waren we klaar om op inductie te koken. Len hartstikke bedankt voor het perfecte werk wat jij afleverde. Wij zullen jou bij iedereen aanbevelen die ook zo’n klus heeft

Overall Score:
5
Van gas naar inductie

Na een poos twijfelen de overstap naar inductie gemaakt. Maar dan blijkt de kooknis te klein te zijn. Na zoeken op internet een bedrijf gevonden die het op locatie kan doen en de kookplaat kan ook gelijk gemonteerd worden. Prima service. Perfect uitgevoerd.

Overall Score:
5
Groter zagen kooknis composiet

Ik heb op internet gezocht naar iemand die de uitsparing groter kon zagen en kwam al snel bij kookplaat.info terecht. Ondanks de vakantie tijd vond ik dat hij snel beschikbaar was. Eenmaal hier heeft hij netjes verteld hoe hij te werk ging en heeft dit netjes gedaan. Wat voor mij belangrijk was is dat wanneer er iets mis zou gaan hij daarvoor verzekerd was. Gelukkig ging er niets mis en inmiddels zit mijn nieuwe kookplaat er erg netjes in mede dankzij het goede inslijpwerk. Nogmaals dank hiervoor

Overall Score:
5
Inbouwruimte kookplaat vergroten

Het telefonisch overleg mede over de haalbaarheid, lastige maten ed, was zeer goed en vriendelijk. Vooraf controle van de door mij aangeleverde info👍. De werkzaamheden werden, veilig en goed uitgevoerd. De hoeveelheid stof bleef beperkt tot de keuken door de zaagafzuiger. Hij ging pas weg nadat de kookgroep goed werkte. Was behulpzaam bij het oplossen van elektrastoring. Een vakman, aanrader voor dit werk.

Overall Score:
5
Gasplaat verwisselen voor inductie

Len heeft fantastisch gewerkt: granieten aanrechtblad zagen, twee fase electra aanleggen, inductieplaat installeren. Hij werkt heel zorgvuldig, schoon en heel vakkundig. En ook nog heel vriendelijk! Wij zijn heel tevreden methet werk en het resultaat!

Overall Score:
5
kooknis vergroten

Keuze gemaakt om gas eruit te doen, we gaan over op inductie. Probleem: het gat voor de kookplaat is 1 cm te klein. Navraag gedaan bij de keukenzaak. Optie is aanrechtblad zagen maar kans is groot dat het aanrechtblad stuk gaat. Andere optie is een nieuwe keuken aanschaffen. De keuken is net 3 jaar oud dus, dat leek ons geen optie.Zoektocht begint, kan er gezaagd worden in het composieten blad? Len zijn site gevonden! Afspraak gemaakt en Len heeft het gat in de juiste maat gezaagd. Keuze is makkelijk omdat Len een verzekering heeft. Len gaat vakkundig te werk en denkt goed na voordat hij de zaag erin zet. Wij hadden toen nog geen inductieplaat in huis. toen het ons de volgende dag niet lukte om de plaat op de juiste manier aan te sluiten en wij contact opnamen met Len kwam hij die avond nog om ons te helpen. Alles werkt perfect en ziet er supernetjes uit! Len bedankt voor de geweldige service!

Overall Score:
5
Perfect!

Na 3 jaar op een kleine inductieplaat was het tijd voor een grotere. Hiervoor moest ons graniete blad verder worden uitgezaagd. De communicatie vooraf verliep zeer prettig en duidelijk. Het werk werd verricht volgens afspraak en het ziet er (na wat stofzuigen en een doekje) perfect uit. Wij zijn zeer tevreden klanten!

Overall Score:
5
Vergroten kooknis t.b.v. Atag inductie kookplaat

Beste Len, Hierbij een foto van de inductieplaat in het gat dat jij gemaakt heb. Past perfect en ziet er keurig uit, nogmaals bedank voor het nette werk.

Overall Score:
5
vergroten kooknis

netjes, accuraat, mooi gedaan en goede service.

Overall Score:
5
Kookplaat nis vergroten

Nis vergroot in stenen werkblad mooi op tijd begonnen en vakkundig uitsparing uitgezaagd hierna nieuwe inductie kookplaat geplaatst het paste precies

Overall Score:
5
Kooknis in aanrechtblad vergroten

Op vrijdag 16 maart jl. heeft Len zeer professioneel de nis voor onze inductiekooplaat in het hardstenen aanrechtblad vergroot en de aansluiting van de koopgroep in de meterkast gerealiseerd. Alles conform goede afspraken vooraf en tegen een zeer nette prijs. En niet onbelangrijk alles in een prettige sfeer.

Overall Score:
5
Zagen van graniet marmeren plaat van 4cm

De opdracht is zeer vakkundig en in alle rust en overzicht uitgevoerd. Hij dacht mee ivm het plaatsen van de kookplaat en bereid hiervoor iets extra’s te doen. Zeer tevreden.

Overall Score:
5
Aanpassen granieten aanrechtblad

Mijn Smeg Kookplaat had het begeven, maar in de loop der jaren is de standaardmaat voor kookplaten iets vergroot. Len heeft het gat kunnen vergroten, het aanrechtblad hoefde niet gedemonteerd te worden, dit scheelt aanzienlijk. Aan beide zijkanten en de achterkant een paar cm eruit en de nieuwe kookplaat kon erin…TOP! Goede afspraak gemaakt en de nieuwe kookplaat was aanwezig ivm nameten. Wel iets stof, maar dat weegt niet op tegen de nadelen van het blad demonteren en naar een steenhouwer brengen.

Overall Score:
5
Kooknis vergroten

Allereerst super dat Len op zo’n korte termijn kon langskomen, zeker doordat we niet in zijn normale werkgebied wonen. Mooi en vakkundig het granieten werkblad aan 2 zijden vergroot en de nieuwe inductieplaat aangesloten en geplaatst. Top service en zeker omdat hij er achter kwam dat onze elektrische aanlsuiting niet conform voorschrift en onveilig is… zsm maar electricien laten komen. Bedankt John&San

Overall Score:
5
Kooknis vergroten in 3cm dik Marmeren Keukenblad

De oude kookplaat moest worden vervangen en toen bleek al snel dat de afmetingen van onze kooknis te klein was voor de huidige kookplaten. De leverancier van de nieuwe apparatuur had wel een mannetje maar ja er was altijd kans dat het mis zou gaan en het was dus zonder garantie. Bedankt, maar nee ik zoek zelf wel even. Nou gelukkig deze website gevonden, waar duidelijk vermeld stond dat wanneer het onverhoopt mis zou gaan hij een goede verzekering had die de schade zou dekken. Dat was een hele geruststelling. Nu nog even vragen of hij ook in België zijn diensten kon aanbieden. Dat kon gelukkig en ook nog op korte termijn. Met een oog voor detail en diverse malen nauwkeurig nameten kon uiteindelijk de zaag erin. De ruimte was zeer beperkt voor de apparatuur en dus dan maar zagen zonder afzuiging waardoor er meer stof vrij kwam. Er was nog even een schrikmoment toen hij zelf dacht dat hij het verkeerd had gemeten, maar dat bleek gelukkig een onderschatting van zijn eigen nauwkeurigheid. Na 2,5 tot 3 uur was de klus gedaan, wat hadden we nu eigenlijk gekocht ….een gat :-), nooit geweten dat ik zo blij kon worden van een groter gat in mijn aanrechtblad!.

Overall Score:
5
Gat kookplaat vergroten

Een zeer goede ervaring. Len is een een vriendelijke man die zeer snel aan de slag gaat. Hij had bij ons de pech dat het gat ook in de diepte vergroot moest worden terwijl er weinig ruimte was om te manouvreren. Op advies toch een deel van de keuken afgedekt met folie door er een soort stofwand van te maken, aangezien ook een deel zonder stofkap moest worden gezaagd ivm beperkte ruimte. Het is Len gelukt en daar zijn we blij mee. Kookplaat ligt er mooi op en functioneert naar behoren. Bedankt ook voor de hulp bij het groffe opruimen!

Overall Score:
5
Vergroten granieten kooknis.

We hadden snel iemand nodig om dit voor ons te realiseren. Hr Kranendonk reageert heel snel op dit verzoek. Binnen een half uur hadden we een deal. Hij werkt nauwkeurig,zonder haast. Hij is een geweldige vakman en voor iedereen aan te bevelen,bovendien heel prettig in de omgang.. Zonder te vragen sluit hij ook nog de inductieplaat aan.

Overall Score:
5
Vergroten gat voor kookplaat

Keuze gemaakt om gas eruit te doen, we gaan over op inductie. Klein probleempje is dat het gat voor de kookplaat 4 cm moet worden vergroot. Zoektocht begint, kan er gezaagd worden in het granieten blad? Google en hup daar is Len zijn site! Afspraak gemaakt en Len heeft het gat in de juiste maat gezaagd. Keuze is makkelijk omdat Len een verzekering heeft. Len gaat vakkundig te werk en denkt goed na voordat hij de zaag erin zet. Kortom een aanrader voor als u het gat voor een kookplaat wilt aanpassen.

Overall Score:
5
van gas naar inductie

Vakkundig, heeft Len (vriendelijke, beschaafd en betrouwbaar)ons granieten keukenblad aangepast zodat we van een gas- naar een inductie kook plaat konden. Waar iedereen schermt met “wij doen dit op uw eigenrisico” geeft Len aan dat hij verzekert is mocht het granieten blad scheuren. Voor iedreen vervelend wanneer dit gebeurd maar er is dan een vangnet. Het scheuren is niet gebeurd omdat Len zeer voorzichtig en met verstand van zaken te werk is gegaan. Wij zijn er heel blij mee en kunnen Len zeker aanbevelen voor deze werkzaamheden. Top en zeer tevreden.

Overall Score:
5
Kooknis vergoot

Prima werk goed mee gedacht

Overall Score:
4.5
Vervangen Pelgrim fornuis

Ons 25 jaar oude Pelgrim fornuis is vervangen door een inductiekookplaat en oven. Hiervoor moest de elektriciteit aangepast worden. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wij kunnen deze service van harte aanbevelen!

Overall Score:
5

Klik hier om een review te plaatsen.