Reviews zijn ook te vinden op Google: hier

Klik hier om een review te plaatsen.

Review for kookplaat.info
5/5
Kookplaat vervangen

Len geeft kundig advies en is een echte vakman. Hij heeft de nismaat aangepast in ons aanrechtblad en (Bora) inductie kookplaat geïnstalleerd. Wij zijn erg blij mee want het ging niet zonder slag of stoot.

Review for kookplaat.info
5/5
Inductieplaat en afzuigkap

Hoe vind je iemand die een gaskookplaat kan vervangen door een inductiekookplaat in een granieten aanrecht. Via internet de website van Len Kranendonk gevonden. Onze conclusie: dit is de juiste vakman. En dit klopte helemaal. Len heeft de inductieplaat met aanpassing in de meterkast perfect uitgevoerd. Ook heeft hij de oude afzuigkap door een nieuwe vervangen. Dit alles gebeurde op een professionele en zeer prettige manier. Wij bevelen Len aan iedereen aan.

Review for kookplaat.info
5/5
Inductieplaat plaatsen, nismaat granieten aanrechtblad vergroten

Super vakman! Werkt zeer professioneel, communiceert prettig en werkt heel schoon. Helaas, ontstond er schade maar dit kan nu eenmaal gebeuren met kwetsbare materialen: alles werd netjes en snel opgelost en volledig vergoed. Zeer betrouwbare vakman, die zijn verantwoordelijk neemt en alles oplost. Ik zou hem zo weer inhuren en beveel hem van harte aan!

Review for kookplaat.info
5/5
Amazing cut out for Bora Induction hob

Great professional with good worth ethics and strong and on-time communication. Did the job brilliantly! A guy I will call again and again if I need to cut out the hole for a Bora Induction Hob in a tricky dekton countertop. Additionally, he gave me good advice on what materials to use for the stone so I do not damage it. I definitely recommend true professional!

Review for kookplaat.info
5/5
aanpassen aanrechtblad

prima werk geleverd, zonder problemen de uitsparing vergroot, de meterkast aangepast en elektra geregeld. Ook vooraf goede adviezen over aan te schaffen kookplaat. We hadden eerst onze twijfel over de mogelijkheid om ons blad uit te laten zagen, maar Len is een vakman! We zijn heel blij met het resultaat.

Review for kookplaat.info
5/5
Inductiekookplaat installatie

Zeer tevreden over aanpassen nismaat en vervangen van gaskookplaat door grotere inductie kookplaat inclusief het aansluiten in de meterkast. Keurig vakwerk geleverd, professioneel en vriendelijk. Aanrader.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten, meterkast aanpassen en inductiekookplaat installeren

De juiste man voor de juiste klus. Heeft kennis van zaken, vriendelijk, werkt netjes en levert een goed product af. Communicatie verloopt helder en laat nog even kort tevoren weten hoe laat hij precies voor de deur staat. Een aanrader als je de installatie van je inductiekookplaat wilt uitbesteden voor een schappelijke prijs.

Review for kookplaat.info
5/5
Nismaat vergroten

Na een kort whatsapp gesprek, al snel een afspraak kunnen maken, om het bestaande gat, in een granieten blad, groter te maken.
Dit bedrijf maakte op mij een zeer vriendelijke en uiterst bekwame indruk, met oog voor detail.
Alles werd keurig afgeplakt, om elk stofje wat maar in een keukenlade mechanisme kon komen, op te vangen.
Prijzen zijn erg netjes.
Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb, en raad hun ten zeerste aan.

Review for kookplaat.info
5/5
installatie inductiekookplaat

Len heeft bij ons een kookgroep in de zekeringenkast geplaatst, de kabel via de kruipruimte naar de keuken aangelegd, het gat in het aanrechtblad aangepast en de kookplaat geïnstalleerd. Prima werk en dat alles in slechts een uurtje of twee. De communicatie verliep plezierig en het werk kon op korte termijn worden uitgevoerd. Kortom wij zijn heel tevreden

Review for kookplaat.info
5/5
Gaskookplaat vervangen

Len heeft op zeer deskundige wijze bij ons de gaskookplaat vervangen door een electrische kookplaat. Ook een nieuwe groep plaatsen in de meterkast en het trekken van een leiding was geen probleem. Len werkt secuur en snel en laat alles keurig en schoon achter als de klus geklaard is. Aanrader!

Review for kookplaat.info
5/5
Vergroten NIS, aanpassen MTK en plaatsen extra stroompunt

Bij mijn onderzoek naar het aanpassen van mijn NIS en vooral bij mijn onderzoek naar stroom en aanpassen van de MTK, heb ik zeer veel support gehad aan Len. Op al mijn vragen werd snel, duidelijk en geduldig op geantwoord. Len heeft mijn NIS aangepast van een plaat van 75cm naar 93cm. MTK aangepast en extra stroompunt geplaatst, dit is allemaal goed verlopen en alles zeer professioneel aangepast en geplaatst. Len is overigens ook nog eens zeer prettig in omgang. Al om al kan ik iedereen aanraden, die over wilt stappen van gas naar inductie, om Len te benaderen of hij deze werkzaamheden wilt uitvoeren en wat voor jullie de beste optie is om te doen!

Review for kookplaat.info
5/5
Granieten blad vergroten en elektrische installatie voor inductie

Een vakkundige en nauwkeurig werkende man met alle apparatuur die hiervoor nodig is. We zijn zeer tevreden

Review for kookplaat.info
4/5
keramisch aanrechtblad aangepast

Len heeft een mooi stukje vakmanschap ten toon gespreid om aanrechtblad te vergroten omdat nodig was voor onze nieuwe inductie plaatsen . Len gaat zeer serieus en professioneel te werk en heeft alle apparatuur daarvoor bij zich om alles verder te installeren wat gebruikelijk het contact dat hiervoor werd gelegd was prima bedankt Len

Review for kookplaat.info
4/5
Graniet blad uitzagen en aanpassen aan inductieplaat

Top geregeld, een vakman

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Bijzonder goed. Len heeft volgens afspraak onze nisruimte vergroot met zeer professionele apparatuur. Ondanks dat ik zelf niet geheel onhandig ben leek het mij beter deze klus aan een professional over te laten. Deze keuze bleek de juiste te zijn. Het resultaat mag er zijn. We zijn erg blij met de verrichte werkzaamheden.

Review for kookplaat.info
5/5
Aanrechtblad aanpassen

Het blad is door Len keurig op maat gezaagd, ziet er mooi uit met de nieuwe inductieplaat. Heel blij mee!!

Review for kookplaat.info
5/5
Van gas naar inductie

Prima service. Inbouwnis vergroot in composiet blad, aansluiting in de meterkast aangepast, inductiekookplaat geplaatst en aangesloten. Snel gewerkt en nauwelijks stof bij het zagen. Kortom, we zijn zeer tevreden en raden Kookplaat.info zeker aan voor deze klussen. Ook de is prima.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Goede communicatie zeer vakkundig en geeft eerlijk advies. Heel netjes gewerkt.

Review for kookplaat.info
5/5
Inductie kookplaat vervangen en passend maken

Wij zijn geweldig snel en professioneel geholpen. Wat een vakman.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Netjes en vakkundig, minimaal stof. En goed advies, ik zou ook graag mijn afwasbak veranderen, maar zijn uitleg heeft hij het afgeraden. Gezien het er niet mooier op zou worden.

Review for kookplaat.info
5/5
Inductiekookplaat ter vervanging gaskookplaat

Len is een vakman die netjes werkt. Goed te merken dat hij dit inbouwwerk veel doet. Gat in huidige werkblad vakkundig vergroot. Hij werkt veilig en snel. Denkt mee over oplossingen: Met mijn 90 cm Bosch inductiekookplaat zou je standaard 3 fasen stroom aan moeten laten leggen. Door het powermanagement van de kookplaat aan te passen kan ik nog koken met 2 fasen stroom. Werd hiervoor over de streep getrokken door gebruikers ervaringen van andere klant. Ik beveel hem van harte aan.

Review for kookplaat.info
5/5
Composietblad aanpassen en perilex aansluiting aanleggen

Wat een vakman is Len! Voor de vervanging van onze 60cm gaskookplaat naar een 80cm brede inductiekookplaat moest een Perilex aansluiting worden aangelegd van de meterkast naar de keuken en de inbouwuitsparing in het composietblad van onze keuken worden vergroot. Len heeft dit karwei in een ochtend en naar volle tevredenheid voor elkaar gemaakt. Een vakman die van die van doorwerken houdt over het juiste gereedschap en beschermingsmiddelen beschikt en zeer netjes werkt. Wat ons betreft krijgt hij het volle aantal sterren!

Review for kookplaat.info
5/5
Atag Free Area Inductiekookplaat Geinstalleerd

Voor en tijdens de installatie werd er goed meegedacht over de mogelijkheden. Wij zijn heel goed geadviseerd. Tijdens het aanbrengen moesten er onvoorzien een paar beugeltjes geplaatst worden ten aanzien van de stevigheid van de keuken en keukenkastjes was het advies Deze heb ik snel gehaald bij de bouwmarkt zodat Len ze kon aanbrengen. Na installatie werd alles netjes opgeruimd. Ik zou willen dat alle vakmannen zo waren! Wij zijn voor de volle 100% tevreden.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Een zeer positieve ervaring met Len. Professionele aanpak, prettige en duidelijke communicatie en vakwerk. De nieuwe inductieplaat past perfect. De volle vijf sterren voor Len!

Review for kookplaat.info
5/5
Graniet zagen voor grotere kookplaat

Vandaag heeft Len het gat in het granieten werkblad vergroot tbv van een nieuwe inductie kookplaat. We zijn erg blij met de flexibiliteit en de degelijkheid. Flexibiliteit was het gevolg van levertijd variatie bij 3de partij, en tot 3x toe is een nieuwe afspraak gemaakt. Vandaag was het dan zover, en met een uur was het bestaande kookplaatgat vergroot naar de juiste maat en voor zover ik kan beoordelen met uiterste precisie en vakmanschap. Het resultaat is dan ook alsof het vanaf de fabriek al zo was. Perfect! 5 sterren van mijn kant.

Review for kookplaat.info
5/5
Aanrechtblad aangepast aan nieuwe inductieplaat

Len is een vakman! Hij heeft zeer professioneel ons stenen blad uitgezaagd en een inductieplaat geinstaleerd. Wij zijn erg tevreden. Overal afgeraden om het blad te vergroten, Len, bescheiden als hij is, fixed het! Iedere recensie over hem is niet verdreven. Ik kan hem volmondig aan iedereen aanbevelen! Dank je wel Len, wij genieten van de prachtige inductietecniek.

Review for kookplaat.info
5/5
Professioneel

Na enige vertraging (door Corona en dus late levering van de kookplaat) is deze perfect door Len geplaatst. Het vergroten/uitzagen van de opening is is zeer professioneel gedaan met verrassend een minimale stof afgifte. Len fantastisch gedaan dank je wel.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis aanpassen

We zijn prima geholpen bij het aanpassen van de kooknis in onze granieten aanrecht. Ken is vriendelijk, deskundig en denkt mee om problemen op te lossen. Een verademing na alle ingewikkelde informatie die we bij keukenzaken kregen.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Super tevreden over de manier van werken alsook het geleverde werk. Door keukenzaken waren we echt bang gemaakt, dat het altijd fout zou gaan. Maar niets bleek minder waar!!! We zijn zeer tevreden!!👍🏻👍🏻👍🏻

Review for kookplaat.info
5/5
dhr.

Geen idee hoe ik in mijn aanrecht van cesarstone een nieuwe inductiekooplaat moest zien te krijgen. De uitsparing was veel te klein. Zelf zag ik niet zitten. Gelukkig knapte Len dit klusje voor ons op. Maar wat een rotklus. Heel fijn slijpsel van het kwarts en zeer onaangename lucht van het epoxy. Len had zich goed ingepakt met gasmasker met fijnstoffilter en afzuiging op zijn slijpmachine en de afzuigkap boven het aanrecht op turbostand. Zalig die inductie krachtiger dan gas en zo goed te doseren. Leven Len en de vooruitgang van de techniek !!!

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Door het overstappen van gas naar inductie moest ons composiet aanrechtblad aangepast worden. Via internet bij Len terechtgekomen. Dit was geen miskleun maar en voltreffer. Het gebeurt vandaag de dag maar al te vaak dat mensen doen alsof hun werk totaal niet interessant meer is. Geen toewijding. Men doet maat wat. Maar …. dat is bij Len niet het geval. Deze vakman weet nog hoe het hoort. Vakkundig en rustig nauwkeurig werken met professionele apparatuur, service gericht, uitbouw oude gaskookplaat en inbouw nieuwe inductieplaat, elektriciteit controleren, nagenoeg stofvrij zagen, na afloop opruimen en stofzuigen. Gelukkig dat er nog zulke vaklui bestaan. Top gedaan Len. Overdrijven is ook een kunst, maar het slechts toekennen van max 5 sterren overall score is in deze eigenlijk niet toereikend genoeg.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroot

Graag maak ik een compliment over dit bedrijf! Alles volgens afspraak; prijs, datum uitvoering, plaatsen. Nauwkeurig gewerkt en bijna geen stof. Een professionele aanpak, kortom één aanrader!

Review for kookplaat.info
5/5
Nis vergroten in terrazzo blad

Door de realisatie van zonnepanelen wilden we graag gaan koken op een mooie inductieplaat. Dat leek ons geen probleem totdat we erachter kwamen dat er geen enkele inductieplaat past in het gat van onze gaskookplaat…. Een zoektocht op internet leerde ons dat wij dus niet de enigen zijn maarrrr dat er iemand is die hulp kan bieden in deze barre nood..Len Kranendonk dus! Vandaag is hij aan de gang gegaan en binnen no time had hij onze nieuwe plaat erin! Het blad is 4cm dik maar dat was dus geen probleem voor hem. Len heeft het supernetjes gedaan, chapeau! Ik ben nu aan het koken op onze nieuwe aanwinst. Geweldig, Hartelijk dank Len!

Review for kookplaat.info
5/5
Graniet blad uitzagen

Voor onze inductiekookplaat moest het gat in het granieten blad aan beide zijde 2 centimeter groter worden. Len vonden we op internet en binnen 10 dagen stond hij bij ons in de keuken. Met zeer professionele apparatuur en een service gerichte instelling klaarde hij deze klus vakkundig. En ook nog even helpen met het uithalen van de oude gaskookplaat en de nieuwe er in zetten. Top. Op het eind komt de stofzuiger er nog even aan te pas en wordt alles keurig opgeruimd. Van ons krijgt Len 5 sterren. Tobjob.

Review for kookplaat.info
5/5
Op maat maken granieten keukenblad

Wij hebben een granieten keukenblad van iemand kunnen overnemen. Len heeft deze voor ons helemaal op maat kunnen maken. We zijn hier heel blij me en de service van Len was top! Zo kregen we zelfs nog advies met wat voor soort kit wij dit het beste konden afwerken.

Review for kookplaat.info
5/5
Inductiegat op maat laten zagen door Len.

Prima op tijd op afgesproken datum, daar hou ik van. Zeer netjes en vakkundig het gat voor onze plaat op maak gemaakt , elektriciteit gecontroleerd en de plaat aangesloten. Gemaakte rotzooi opgeruimd. Prima en kan Len aanbevelen.

Review for kookplaat.info
5/5
Van kleine gaskookplaat naar grote inductiekookplaat

Blij dat ik in mijn zoektocht naar een geschikte installateur voor de nieuwe kookplaat op deze site terecht ben gekomen. Anderen durven geen garantie te geven op het vergroten van de uitsparing in het composieten blad of vragen daarvoor de hoofdprijs. Naast dat ik erg tevreden ben met het eindresultaat, ben ik ook zeer te spreken over de werkwijze van Len. Hij is rustig, vriendelijk en gaat secuur te werk.

Review for kookplaat.info
5/5
Kookplaat

Len, bedankt voor de goede service en de extra werkzaamheden in de stoppenkast. Jammer dat je normaal gesproken niet bij ons in de buurt werkt.

Review for kookplaat.info
5/5
Vervangen gasstel voor inductie

Super geregeld. Was een probleem met het trekken van een kabel door de gasleiding omdat deze er niet uit wilde en er geen kruipruimte was. Tien besloten om perilex kabel te strippen waardoor de losse draden alsnog door de bestaande gasleiding kon. Later bij verhuizing bleek de kookplaat een storing te geven dat er enkel 1 fase stroom beschikbaar was. Hij is hiervoor teruggekomen en het bleek dat de stekker onderin het kookeiland er waarschijnlijk niet goed in zat. Al met al zeer goede service. Aanrader.

Review for kookplaat.info
5/5
Uitsparing groter maken

Snel en precis dienst. Gelukkig!

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis verkleinen

Wij zagen er een beetje tegen op om een kleinere fornuis in een te grote nis te plaatsen. Terwijl de nis in de breedte weer te klein was en groter gemaakt moest worden. Len heeft dat heel netjes opgelost! We zij er erg blij mee. Heel netjes en secuur te werk gegaan! Bedankt!!!!

Review for kookplaat.info
5/5
Vervangen gas naar inductie

Wij sluiten ons aan bij alle positieve reviews. Een vakman pur sang en een man van de afspraak. Rustig en met veel kennis is hij bij ons te werk gegaan. Het eind resultaat was er ook naar. In een woord geweldig. Len bedankt !

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Wat zijn wij blij met onze nieuwe kookplaat! De nis was te klein en Len heeft het heel vakkundig opgelost. Hij heeft goed gereedschap bij zich en werkt snel en zeer vakkundig. Precies op tijd is hij begonnen aan het werk en alles netjes en schoon opgeleverd. De prijs is heel netjes en was het zeker waard. Fantastisch!! Dank je wel!

Review for kookplaat.info
5/5
Uitsparing in granieten keukenblad groter maken

Ik was heel blij dat ik iemand gevonden had die er voor kan zorgen dat ik een grotere kookplaat kan plaatsen, want anders waren er wel erg weinig alternatieven voor mij. De klus is snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd. De prijs is alleszins redelijk voor iemand die met een bedrijfswagen vol speciaal gereedschap komt en een moeilijke klus uitvoert. Twijfel niet, zoek niet verder, Len is gewoon goed.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Vakmanschap is meesterschap. Wij zijn zeer gelukkig een vakman als Len gevonden te hebben. Keurig werk afgeleverd. Vlot en nauwkeurig. Bedankt!

Review for kookplaat.info
5/5
Nieuwe kookplaat

Len heeft perfect werk afgeleverd, netjes op tijd, duidelijke communicatie. Zeer blij met hoe het geworden is!

Review for kookplaat.info
5/5
Kwaliteit door planmatige aanpak

Voordat Len aan het werk gaat vraagt hij om de nodige informatie om te voorkomen dat hij tijdens het werk voor verrassingen komt te staan. Het uitzagen van de nis en aansluiten van de apparatuur wordt vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Absoluut een aanrader als je voor zekerheid kiest.

Review for kookplaat.info
5/5
Eindelijk weer Kookplezier!!

Na langere tijd ergernis te hebben met koken op onze aftakelende gaskookplaat zijn hartstikke blij met het geleverde werk. Wat ons tegenhield om over te stappen naar inductie was de aanleg van de electra aansluiting en het zagen in onze granieten aanrechtblad. Na van te voren onze situatie besproken te hebben met Len over hoe deze werkzaamheden zouden worden verricht heb wij besloten de overstap te maken. Het resultaat is dit wij onze kookplezier weer terug hebben!!

Review for kookplaat.info
5/5
kooknis vergroten

Op zaterdag 14 september jongstleden is Len bij ons in Breda geweest om de nis in het granieten aanrechtblad groter te maken. Hij is ondanks de afstand om 11.00 uur, precies volgens afspraak, begonnen aan de klus. Met veel precisie en het resultaat is een keurig passende kookplaat in de nis. Na het slijpen heeft Len het beetje stof wat was achtergebleven netjes opgezogen. Omdat het werk meeviel heeft hij de vooraf afgesproken prijs naar beneden bijgesteld . Al met al zijn wij zeer tevreden over het resultaat.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten graniet 5 cm dik!!!

Top service, Len neemt de tijd en gaat geen uitdaging uit de weg! Dik oud blad vergoot met professioneel gereedschap! Verstand van zaken!

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Zeer tevreden over het uitgevoerde werk, Ondanks dat we niet in het werk gebied wonen heeft Len tijd en ruimte gevonden om de nis te vergroten. Len is een zeer nauwkeurige en nette werker.

Review for kookplaat.info
5/5
Gat in granito aanrechtblad vergroten

Len komt keurig op de afgesproken tijd en gaat rustig onverstoord zijn gang met als eindresultaat een perfecte vergroting van het gat in mijn 6 cm dik granito aanrechtblad waar de nieuwe inductieplaat in paste als een hand in een handschoen. Len had al gewaarschuwd voor wat extra stof vanwege het dikkere blad, zodat ik tevoren een stoftentje kon maken waar uiteindelijk geen kruimel buiten kwam.

Review for kookplaat.info
5/5
Zelfs in een hoekje!

Ook wij wilden van gas naar inductie en kwamen erachter dat dat niet zomaar past. Len kon binnen een week komen. Bij ons zit de kookplaat in de hoek (om zoveel mogelijk werkruimte over te houden) wat onhandig is voor Len. Uiteraard voor een vakman als hij is, geen echt probleem en in een uur tijd hing onze nieuwe inductie plaat erin. Top en ook met de rommel viel het mee. Bedankt Len! ! !

Review for kookplaat.info
5/5
Uitbreiden meterkast en zagen granieten blad

Hallo Len, nogmaals bedankt voor je werk, kan niet anders zeggen dan een super resultaat. Het kookt echt grandioos en we zijn dik tevreden.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten en installeren kookplaat

Len heeft de nis in ons composiet aanrecht vakundig vergroot met oog voor detail. Ook de installatie van de inductieplaat is prima verlopen. Prima job Len ga zo door! Groetjes, Frits

Review for kookplaat.info
5/5
Vergroten kooknis tbv. Inductie

Len, super geregeld. Netjes bericht hoelaat hij er zou zijn. Alles netjes uitgelegd hoe hij werkte. Eerst oude gas kookplaat gedemonteerd, juiste bedrading aan de nieuwe inductie kookplaat gezet. Kooknis op maat gezaag en alles netjes schoon achter gelaten. Inductie kookplaat paste perfect , ook direct geprobeerd of deze werkte. Ik ben er erg blij mee, ziet er strak uit. Len, je bent een pietje precies, kunnen veel mensen een voorbeeld van aan nemen. Suc6 bij je volgende opdrachten. Groet Lex

Review for kookplaat.info
5/5
Kookplaat vervangen en meterkast aanpassen

De klus bestond uit het groter maken van de nis, de kabels naar de meterkast trekken en de meterkast aanpassen. Len heeft goed werk afgeleverd. Hij is vakkundig en komt zijn afspraken na. Niets dan lof. Dank voor het uitgevoerde werk.

Review for kookplaat.info
5/5
Inductie in terazzoplaat

Ken heeft op uitstekende wijze de inductiekookplaat ingebouwd. Hierbij heeft hij een terazzoblad moeten verruimen en daarnaast een extra groep in de meterkast moet installeren. Ken is goed in de communicatie, is vriendelijk, komt keurig op tijd, werkt snel maar vakkundig. Rond alles netjes af en vraagt hiervoor een zeer redelijke prijs. Ik zou hem iedereen aanbevelen!

Review for kookplaat.info
5/5
Replaced gas hob with induction

Not only Len is a great guy, he is also an awesome workman, with all the necessary gadgets and tools. I found him while googling for induction place replacement, he responded immediately, and gave an appointment. I cannot recommend him more.

Review for kookplaat.info
5/5
Perilex plaatsen

Len is een echte vakman blijft ook bij tegenslagen rustig hij werkt accuraat en netjes ik kan hem echt aanbevelen

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Len heeft de nis uiterst vakkundig en zorgvuldig vergroot. Hij werkt zeer secuur. Ik beveel zijn werkzaamheden ten zeerste aan.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Helemaal tevreden! In verband met de overstap van gas naar inductie moest de kooknis in ons natuurstenen aanrechtblad vergroot worden. Het is heel mooi geworden en na afloop werd alles ook heel netjes achter gelaten. Een aanrader dus.

Review for kookplaat.info
5/5
Vakmanschap

Bij het probleem dat ik voor een inductiekookplaat een groter gat in mijn aanrechtblad nodig had, kwam ik bij Len uit voor de oplossing. Vanaf het aanvragen van de offerte tot de uitvoering en de facturering is alles soepel en vlot verlopen. Nu heb ik dankzij het vakkundige werk van Len een mooie grote inductieplaat in mijn aanrechtblad. Mocht er ooit iemand aan mij vragen of ik iemand weet die een gat kan vergroten in een 3 cm dik granieten aanrechtblad, dan zal ik Len zeker aanbevelen.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Top! wanneer je op zoek bent om de kooknis te laten vergroten is kookplaat.info het juiste adres! Monteur met kennis van zaken!

Review for kookplaat.info
5/5
Snelle en deskundige installatie

Een prettige installateur met kennis van zaken, die ook een tegenvallertje fris en vrij afhandelt. Hij heeft alles goed uitgelegd en we hebben gelijk gekookt. Easy zo n inductiekookplaat.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten, meterkast aanpassen

Len werkt heel proffecioneel, blijft rustig en oplossingsgericht als het tegenzit, wat bij ons zeker het geval was! We genieten van het koken op onze inductiekookplaat en zijn heel blij dat Len het zo goed heeft opgelost! Enorm bedankt Len!

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Vandaag is bij ons door Len de kooknis in een granieten aanrecht vergroot tbv een inductiekookplaat. Len werkt rustig, nauwkeurig, professioneel en is ook nog erg vriendelijk! Een klein elektrisch probleem in de meterkast was ook snel door hem opgelost.

Review for kookplaat.info
5/5
Kookplaat info levert goed werk!

Len is een echte professional, die ook nog gezellig is en heel prettig bij het maken van afspraken. Hij stuurde mij een prima offerte via What’s app (!) en kwam al zijn afspraken heel goed na! Dankzij zijn nette meterkastwerk werd ik geinspireerd dit keurig af te maken; nu is mijn meterkast weer helemaal overzichtelijk en up to date!

Review for kookplaat.info
5/5
kooknis vergroten

Len heeft bij ons de kooknis vergroot, nieuwe gaskookplaat geïnstalleerd en wasemkap vervangen. Len werkt supernetjes en alles is heel vlot verlopen. Heel erg blij met zijn werk en iedereen aan te bevelen!

Review for kookplaat.info
5/5
van gas naar inductie

Len heeft bij ons de overstap van gas naar inductie fantastisch verzorgd. Het vergroten van de nis in het granieten aanrechtblad ging heel soepel. Hij heeft de meterkast aangepast, een 2 fasen-draad door de kruipruimte getrokken, perilex stopcontact geplaatst, gas afgedopt en de inductieplaat geïnstalleerd. Alles gaat heel rustig en professioneel. Hij werkt heel netjes en precies. Dit alles in een halve dag. Wij geven Len 5 sterren. Zeker een aanrader voor iedereen !

Review for kookplaat.info
5/5
Kookns vergroten

Len is een professional in alle opzichten. Hij denkt vooraf met je mee en geeft zeer nuttige tips waar nodig. Hij gebruikt uitsluitend professioneel gereedschap en gaat zeer zorgvuldig te werk. Niet alleen bij het vergroten van de kooknis maar ook met het aanleggen van de benodigde elektra (bij ons het aanleggen van een 2-fasen leiding door de kruipruimte en een automaat in de meterkast). Dit alles in slechts een halve dag en tegen een schappelijke prijs. Zonder twijfel de juiste persoon voor uw klus!

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Prettige kennismaken, goede uitleg van de werkzaamheden en de mogelijkheden. De kookplaat werd keurig geplaatst en aangesloten. Werking werd gecontroleerd en het gas afgesloten. Op verzoek werd ook nog een afzuigkap vervangen en een nieuwe opgehangen. Werkzaamheden werden naar tevredenheid uitgevoerd bovendien prettig iemand om aan het werk te hebben, bedankt

Review for kookplaat.info
5/5
Van Gas naar Inductie

Onlangs heeft Len ons geholpen bij de overstap van gas naar inductie. Op voorhand leek het een redelijk eenvoudige klus maar de elektriciteitskabels in ons 112 jaar oude huis lagen toch anders dan gedacht. Len is op zoek gegaan naar de beste en netste oplossing en zo via de kruipruimte en kelder de bekabeling aangelegd. Ondanks deze tegenvaller bleef Len netjes en correct en wilde de klus zo goed mogelijk klaren. Hierna heeft Len het gat in het keukenblad vergroot waarna de kookplaat netjes is geplaatst. Wij bevelen Len van harte aan!!

Review for kookplaat.info
5/5
van gas naar inductie

Fantastisch!! Er zat zoveel tegen in mijn oude, fijne, huis. maar deze meneer geeft niet op voor het perfect in orde is. Deskundig, rustig, netjes, betrouwbaar. Zeker een aanrader!

Review for kookplaat.info
5/5
Granieten aanrecht blad uitzagen

Ik ben héél blij dat het uitzagen van het granieten aanrecht blad goed is gegaan ik geef meneer Len 5 sterren chapeau

Review for kookplaat.info
5/5
gat keukenblad groter maken

Len werkt erg netjes met verstand van zaken. Heel erg fijn dat hij zo snel kon komen en heeft heel goed werk geleverd. Onze inductieplaat ligt er perfect in…kan Len aan iedereen aanraden! Nog bedankt!

Review for kookplaat.info
5/5
kooknis vergroten

Wat kan ik nog schrijven na alle andere lovende reviews? Eigenlijk niets meer omdat ze allemaal waar zijn. Na eerst extra groepen in de meterkast te hebben aangelegd, begon het moeilijke werk van het groter zagen van het al aanwezige gat in mijn composiet werkblad. Dit was nodig omdat ik overstapte van gas naar inductie en het gat in het aanrechtblad groter gezaagd moest worden. Daarna werd alles aangesloten. Fijn ook dat hij verzekerd is voor als er iets mis gaat bij het zagen. Dat komt weleens voor, vertelde hij. Maar bij thuis is alles goed gegaan. Je weet maar nooit hoe zo’n blad reageert op het zagen en mijn keukenblad was toch al zeker 18 jaar oud. Mooi werk geleverd! Zeer professioneel! Absoluut een aanrader om Len voor dit karwei te vragen!!!

Review for kookplaat.info
5/5
Cut Granite for New Cooktop

Top notch service! I bought a new cooktop when I switched from gas to electric. There were no electric models that fit my space. I contacted Len to cut my granite countertop to fit the new cooktop. My Dutch language skills aren’t the best, and he responded to my request immediately in English. He was able to schedule an appointment within 48 hours, to fit my work schedule. He arrived with all the necessary tools and took great care to protect the existing granite. He not only cut the granite to the specified size but installed my new cooktop and oven. Then he cleaned everything up. He was so friendly and professional. I highly recommend his quality work!

Review for kookplaat.info
5/5
Gat vergroten in marmeren aanrechtblad

Na het uitbouwen van onze gaskookplaat bleek het gat in ons marmeren aanrechtblad net te klein voor de nieuwe inductieplaat. Wat nu! Gezocht op internet en kookplaat. Nl gevonden. Een mailtje gestuurd en tot onze grote vreugde kon Len de volgende middag al komen. Zeer professioneel en schoon werk geleverd! Geweldig, bedankt nogmaals

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Wij wilden graag van een duo keramische kookplaat naar een 90cm inductiekookplaat. De twee bestaande nissen van ieder 25x50cm moesten worden vergroot naar 86x50cm. Len werkt secuur een echte vakman. Heeft voor ons de kookplaat aangesloten en gelijk gezorgd dat de gaskraan kon worden afgedopt. Goede service en een prettig persoon om in je huis te laten werken. Aanbevelingswaardig!

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Omdat wij Overgingen van koken op gas naar koken op inductie moest de nis voor de inductiekookplaat worden vergroot. In de verre omgeving was niemand te vinden die dit wilde, kon of durfde te doen. Vervolgens Len benaderd. Hij is gekomen en heeft perfect werk geleverd. Geen rommel geen stof niets. Chapeau. Als je een dergelijke klus hebt kan ik Len van harte aanbevelen.

Review for kookplaat.info
5/5
Aanrechtblad verzagen voor plaatsen fornuis

In ons nieuwe huis was de keuken helemaal naar onze smaak, op 1 ding na: we wilden erg graag een inductiefornuis. Hoe pak je zoiets aam? Wie durft het aan in het aanrechtblad te zagen zodat het fornuis er tussen kan? Na veel speuren op internet en telefoontjes plegen kwamen we uit bij Len. Hij heeft deze klus deskundig en met veel geduld geklaard. Hij stopt pas als hij 100 % tevreden is. Hij vindt het geen enkel probleem een stapje harder te lopen indien nodig. Top gedaan Len, dank!

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten en aansluiten inductiekookplaat

Len heeft ons zeer vakkundig geholpen. Alle vragen werden snel beantwoord en we hebben goede afspraken gemaakt. Wat opviel is dat Len heel netjes werkt. Weinig rommel en stof. Niets is teveel.

Review for kookplaat.info
5/5
Van gaskoken naar inductiekoken.

We waren al langer aan het denken om over te gaan naar inductiekoken en hebben nu een nieuwe inductiekookplaat gekocht. Onze afzuigkap is 90 cm breed en we hebben een 80 cm brede inductiekookplaat van het merk Siemens gekocht. Maar toen begon het pas, wie zaagt het gat groter in een 4 cm dik granieten blad? We hebben diverse mensen gevraagd maar niemand wist wie dit karwij aandurfde. Via Google kwamen we bij toeval www.kookplaat.info tegen. We hebben contact gezocht en kregen info van ene Len. Hij gaf aan dat hij de klus wel kon klaren en voor de zekerheid is hij ook nog verzekert tegen breukschade. wij zeiden dat wij in Midden Limburg wonen maar dat was geen probleem voor hem, vrijdag 17-08 om 09.00 uur stond de afspraak. Mooi op tijd was hij die vrijdag bij ons (ondanks 173 km rijden). Hij heeft eerst de elektriciteit aangelegd en begon daarna met het aftekenen van de nieuwe nismaat, wel graag even nakijken zei hij tegen mij om fouten te voorkomen. Hierna begon hij te zagen en en ong. 45 minuten was het gat klaar. Nu nog de kookplaat plaatsen en aansluiten en klaar. Even een pannetje water om te testen en waren we klaar om op inductie te koken. Len hartstikke bedankt voor het perfecte werk wat jij afleverde. Wij zullen jou bij iedereen aanbevelen die ook zo’n klus heeft

Review for kookplaat.info
5/5
Van gas naar inductie

Na een poos twijfelen de overstap naar inductie gemaakt. Maar dan blijkt de kooknis te klein te zijn. Na zoeken op internet een bedrijf gevonden die het op locatie kan doen en de kookplaat kan ook gelijk gemonteerd worden. Prima service. Perfect uitgevoerd.

Review for kookplaat.info
5/5
Groter zagen kooknis composiet

Ik heb op internet gezocht naar iemand die de uitsparing groter kon zagen en kwam al snel bij kookplaat.info terecht. Ondanks de vakantie tijd vond ik dat hij snel beschikbaar was. Eenmaal hier heeft hij netjes verteld hoe hij te werk ging en heeft dit netjes gedaan. Wat voor mij belangrijk was is dat wanneer er iets mis zou gaan hij daarvoor verzekerd was. Gelukkig ging er niets mis en inmiddels zit mijn nieuwe kookplaat er erg netjes in mede dankzij het goede inslijpwerk. Nogmaals dank hiervoor

Review for kookplaat.info
5/5
Inbouwruimte kookplaat vergroten

Het telefonisch overleg mede over de haalbaarheid, lastige maten ed, was zeer goed en vriendelijk. Vooraf controle van de door mij aangeleverde info👍. De werkzaamheden werden, veilig en goed uitgevoerd. De hoeveelheid stof bleef beperkt tot de keuken door de zaagafzuiger. Hij ging pas weg nadat de kookgroep goed werkte. Was behulpzaam bij het oplossen van elektrastoring. Een vakman, aanrader voor dit werk.

Review for kookplaat.info
5/5
Gasplaat verwisselen voor inductie

Len heeft fantastisch gewerkt: granieten aanrechtblad zagen, twee fase electra aanleggen, inductieplaat installeren. Hij werkt heel zorgvuldig, schoon en heel vakkundig. En ook nog heel vriendelijk! Wij zijn heel tevreden methet werk en het resultaat!

Review for kookplaat.info
5/5
kooknis vergroten

Keuze gemaakt om gas eruit te doen, we gaan over op inductie. Probleem: het gat voor de kookplaat is 1 cm te klein. Navraag gedaan bij de keukenzaak. Optie is aanrechtblad zagen maar kans is groot dat het aanrechtblad stuk gaat. Andere optie is een nieuwe keuken aanschaffen. De keuken is net 3 jaar oud dus, dat leek ons geen optie.Zoektocht begint, kan er gezaagd worden in het composieten blad? Len zijn site gevonden! Afspraak gemaakt en Len heeft het gat in de juiste maat gezaagd. Keuze is makkelijk omdat Len een verzekering heeft. Len gaat vakkundig te werk en denkt goed na voordat hij de zaag erin zet. Wij hadden toen nog geen inductieplaat in huis. toen het ons de volgende dag niet lukte om de plaat op de juiste manier aan te sluiten en wij contact opnamen met Len kwam hij die avond nog om ons te helpen. Alles werkt perfect en ziet er supernetjes uit! Len bedankt voor de geweldige service!

Review for kookplaat.info
5/5
Perfect!

Na 3 jaar op een kleine inductieplaat was het tijd voor een grotere. Hiervoor moest ons graniete blad verder worden uitgezaagd. De communicatie vooraf verliep zeer prettig en duidelijk. Het werk werd verricht volgens afspraak en het ziet er (na wat stofzuigen en een doekje) perfect uit. Wij zijn zeer tevreden klanten!

Review for kookplaat.info
5/5
Vergroten kooknis t.b.v. Atag inductie kookplaat

Beste Len, Hierbij een foto van de inductieplaat in het gat dat jij gemaakt heb. Past perfect en ziet er keurig uit, nogmaals bedank voor het nette werk.

Review for kookplaat.info
5/5
vergroten kooknis

netjes, accuraat, mooi gedaan en goede service.

Review for kookplaat.info
5/5
Kookplaat nis vergroten

Nis vergroot in stenen werkblad mooi op tijd begonnen en vakkundig uitsparing uitgezaagd hierna nieuwe inductie kookplaat geplaatst het paste precies

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis in aanrechtblad vergroten

Op vrijdag 16 maart jl. heeft Len zeer professioneel de nis voor onze inductiekooplaat in het hardstenen aanrechtblad vergroot en de aansluiting van de koopgroep in de meterkast gerealiseerd. Alles conform goede afspraken vooraf en tegen een zeer nette prijs. En niet onbelangrijk alles in een prettige sfeer.

Review for kookplaat.info
5/5
Zagen van graniet marmeren plaat van 4cm

De opdracht is zeer vakkundig en in alle rust en overzicht uitgevoerd. Hij dacht mee ivm het plaatsen van de kookplaat en bereid hiervoor iets extra’s te doen. Zeer tevreden.

Review for kookplaat.info
5/5
Aanpassen granieten aanrechtblad

Mijn Smeg Kookplaat had het begeven, maar in de loop der jaren is de standaardmaat voor kookplaten iets vergroot. Len heeft het gat kunnen vergroten, het aanrechtblad hoefde niet gedemonteerd te worden, dit scheelt aanzienlijk. Aan beide zijkanten en de achterkant een paar cm eruit en de nieuwe kookplaat kon erin…TOP! Goede afspraak gemaakt en de nieuwe kookplaat was aanwezig ivm nameten. Wel iets stof, maar dat weegt niet op tegen de nadelen van het blad demonteren en naar een steenhouwer brengen.

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten

Allereerst super dat Len op zo’n korte termijn kon langskomen, zeker doordat we niet in zijn normale werkgebied wonen. Mooi en vakkundig het granieten werkblad aan 2 zijden vergroot en de nieuwe inductieplaat aangesloten en geplaatst. Top service en zeker omdat hij er achter kwam dat onze elektrische aanlsuiting niet conform voorschrift en onveilig is… zsm maar electricien laten komen. Bedankt John&San

Review for kookplaat.info
5/5
Kooknis vergroten in 3cm dik Marmeren Keukenblad

De oude kookplaat moest worden vervangen en toen bleek al snel dat de afmetingen van onze kooknis te klein was voor de huidige kookplaten. De leverancier van de nieuwe apparatuur had wel een mannetje maar ja er was altijd kans dat het mis zou gaan en het was dus zonder garantie. Bedankt, maar nee ik zoek zelf wel even. Nou gelukkig deze website gevonden, waar duidelijk vermeld stond dat wanneer het onverhoopt mis zou gaan hij een goede verzekering had die de schade zou dekken. Dat was een hele geruststelling. Nu nog even vragen of hij ook in België zijn diensten kon aanbieden. Dat kon gelukkig en ook nog op korte termijn. Met een oog voor detail en diverse malen nauwkeurig nameten kon uiteindelijk de zaag erin. De ruimte was zeer beperkt voor de apparatuur en dus dan maar zagen zonder afzuiging waardoor er meer stof vrij kwam. Er was nog even een schrikmoment toen hij zelf dacht dat hij het verkeerd had gemeten, maar dat bleek gelukkig een onderschatting van zijn eigen nauwkeurigheid. Na 2,5 tot 3 uur was de klus gedaan, wat hadden we nu eigenlijk gekocht ….een gat :-), nooit geweten dat ik zo blij kon worden van een groter gat in mijn aanrechtblad!.

Review for kookplaat.info
5/5
Gat kookplaat vergroten

Een zeer goede ervaring. Len is een een vriendelijke man die zeer snel aan de slag gaat. Hij had bij ons de pech dat het gat ook in de diepte vergroot moest worden terwijl er weinig ruimte was om te manouvreren. Op advies toch een deel van de keuken afgedekt met folie door er een soort stofwand van te maken, aangezien ook een deel zonder stofkap moest worden gezaagd ivm beperkte ruimte. Het is Len gelukt en daar zijn we blij mee. Kookplaat ligt er mooi op en functioneert naar behoren. Bedankt ook voor de hulp bij het groffe opruimen!

Review for kookplaat.info
5/5
Vergroten granieten kooknis.

We hadden snel iemand nodig om dit voor ons te realiseren. Hr Kranendonk reageert heel snel op dit verzoek. Binnen een half uur hadden we een deal. Hij werkt nauwkeurig,zonder haast. Hij is een geweldige vakman en voor iedereen aan te bevelen,bovendien heel prettig in de omgang.. Zonder te vragen sluit hij ook nog de inductieplaat aan.

Review for kookplaat.info
5/5
Vergroten gat voor kookplaat

Keuze gemaakt om gas eruit te doen, we gaan over op inductie. Klein probleempje is dat het gat voor de kookplaat 4 cm moet worden vergroot. Zoektocht begint, kan er gezaagd worden in het granieten blad? Google en hup daar is Len zijn site! Afspraak gemaakt en Len heeft het gat in de juiste maat gezaagd. Keuze is makkelijk omdat Len een verzekering heeft. Len gaat vakkundig te werk en denkt goed na voordat hij de zaag erin zet. Kortom een aanrader voor als u het gat voor een kookplaat wilt aanpassen.

Review for kookplaat.info
5/5
van gas naar inductie

Vakkundig, heeft Len (vriendelijke, beschaafd en betrouwbaar)ons granieten keukenblad aangepast zodat we van een gas- naar een inductie kook plaat konden. Waar iedereen schermt met “wij doen dit op uw eigenrisico” geeft Len aan dat hij verzekert is mocht het granieten blad scheuren. Voor iedreen vervelend wanneer dit gebeurd maar er is dan een vangnet. Het scheuren is niet gebeurd omdat Len zeer voorzichtig en met verstand van zaken te werk is gegaan. Wij zijn er heel blij mee en kunnen Len zeker aanbevelen voor deze werkzaamheden. Top en zeer tevreden.

Review for kookplaat.info
4.5/5
Kooknis vergoot

Prima werk goed mee gedacht

Review for kookplaat.info
5/5
Vervangen Pelgrim fornuis

Ons 25 jaar oude Pelgrim fornuis is vervangen door een inductiekookplaat en oven. Hiervoor moest de elektriciteit aangepast worden. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wij kunnen deze service van harte aanbevelen!

Klik hier om een review te plaatsen.