Inductie Beschermer

De Inductie Beschermer is dé innovatie op keukengebied. Hij is bedoeld om je kookplaat te beschermen tegen krassen, vuil en kringen! Bovendien vergroot hij je aanrechtblad en verander je de zwarte plaat in een mooi gestylde kookplaat. Bestel de Inductie Beschermer van Dietrix in vele kleuren, prints en designs of kies je eigen foto of kleur.
Verder is dit product soepel, vuil- en waterafstotend en zeer handig in gebruik. Zodra je gaat koken rol je de Inductie Beschermer op en leg je deze aan de kant. Als je klaar bent leg je de Inductie Beschermer terug op de kookplaat, waar hij vanzelf weer recht trekt.
De meeste mensen hebben een open keuken en daardoor is deze ruimte onderdeel van de woonkamer. Doordat je de Inductie Beschermer in alle prints en foto’s kunt laten bedrukken past het precies bij je interieur. Bijkomend voordeel is dat hij ook meer ruimte creëert op je aanrechtblad.

Hij is te bestellen in verschillende afmetingen en wordt geleverd met een paar mm extra aan alle kanten, zodat hij altijd goed op de kookplaat ligt en optimale bescherming biedt. Hij past ook op kookplaten waarbij de afzuiging in de kookplaat geïntegreerd is.

Zoek nu je eigen Inductie Beschermer uit op: www.inductiebeschermer.nl

Categorieën: Tips

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *