Dit jaar heb ik al opvallend vaak deze kookplaat geïnstalleerd: de Miele KM 7897 FL. Bij deze kookplaat is de gehele plaat één grote inductie zone. Het maakt niet uit waar je de pan zet; de plaat detecteert de pan automatisch. En als je de pan verplaatst, dan verplaatsen de instellingen automatisch mee!

Nu is dit niet nieuw; Siemens heeft de freeInduction Plus modellen waarbij ook de volledige kookplaat één groot inductie vlak is. Het grootste verschil zit ‘m echter in de prijs: Waar de advies verkoopprijs van de 90cm brede Siemens op dit moment EUR 5769,00 bedraagt, is de Miele met een prijs van EUR 2949,00 bijna de helft goedkoper!

Categorieën: Tips

2 reacties

Mariska Neihof · 30/10/2020 op 19:53

Is hiervoor een perilex aansluiting nodig of kan dit ook op het normale stroom?

    Len · 30/10/2020 op 23:37

    3 fase perilex is nodig voor deze kookplaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *