Sinds kort werken we samen met MAKUS uit Amsterdam. MAKUS is een nieuw Nederlands inductie-merk. Ze maken inductiekookplaten in verschillende kleuren en unieke designs. Want waarom zijn ze eigenlijk altijd zwart? Zonde! De designs zijn kras- en slijtvast. De kwaliteit is vergelijkbaar met het hoge segment van inductiekookplaten. 

Met een MAKUS inductiekookplaat wordt óók het kookgedeelte van de keuken sfeervol. Er zijn nu twee designs op de markt, allebei in een Limited Edition. Een honingraat in zwart met gouden belijning en een lichte zalmroze variant.

MAKUS Honeycomb

Met dit idee heeft MAKUS de befaamde ASN Wereldprijs bemachtigd in 2018. Duurzaamheid is belangrijk voor het merk. Zo zijn ze op allerlei vlakken bezig om de milieu-impact zo laag mogelijk te houden, bijvoorbeeld met een piepschuimvrije verpakking en is het vervoer zoveel mogelijk elektrisch.

De MAKUS-inductiekookplaten zijn te bestellen via de website van MAKUS (www.makuskitchen.com) en bij een aantal keukenstudio’s in Nederland. 

MAKUS Simply Pink!
Categorieën: Tips

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *