Een composiet keukenblad bestaat uit vermalen natuursteen wat onder hoge druk gebonden is met een kunststof hars. Het materiaal is zeer hard en kan alleen bewerkt worden met diamantgereedschap.

Wij beschikken over de juiste apparatuur om bij u thuis het kookplaatgat groter te zagen. Dit doen we met een professionele diamantzaag met stofafzuiging. Indien nodig kunnen we hout wegfrezen wat zich onder het werkblad bevindt.

Resultaat verzekerd
Tijdens het zagen van uw composiet keukenblad bestaat er een kleine kans dat het blad scheurt of breekt. Voor u niet leuk, maar voor ons ook niet. Daarom hebben we dit risico afgedekt middels een aansprakelijkheidsverzekering waarmee uw werkblad tijdens de werkzaamheden verzekerd is tot een maximum van 25000 EUR.

Composiet keukenblad zagen

Kosten
De kosten voor het op locatie groter zagen van de kooknis zijn afhankelijk van zaken als:
– dikte van het blad
– reisafstand
– huidige en gewenste afmeting

Stuur even een Whatsapp of email met wat foto’s van uw kookplaat / aanrechtblad zodat we een gerichte prijs kunnen afgeven.

Aansluiten kookplaat
Als we er toch zijn is het voor ons een kleine moeite om uw elektrische kookplaat aan te sluiten. We meten dan uw aansluiting door en sluiten de kabel op de juiste manier aan. Voor deze service vragen we een vergoeding van 25EUR.

Contact

+31613517971

kookplaat.info
Wollegras 6
3893HG Zeewolde
KvK-nummer: 71178228

Overig
Bekijk ook de checklist zagen kookplaat gat. Nog twijfel? Check de reviews.

Ons werkgebied